Gratis verzending vanaf €70! | Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Zoeken

Image Alt

Trainingsbroek van Adidas voor dames bestellen

✔ Sport én mode

✔ Snelle levering

✔ Producten voor iedereen

Home » Trainingsbroek van Adidas voor dames bestellen

Wil jij een trainingsbroek van Adidas voor dames bestellen? Koop een Adidas-damestrainingspak bij ons. In onze webshop vind je trainingspakken en -broeken van Adidas in verschillende kleuren. Onze Adidas-broeken kun je gebruiken tijdens een work-out, maar ook prima dragen als een casual outfit. Je ziet bij bijna elk trainingspak de iconische strepen aan de zijkant van het pak terug, net als het Adidas-klaverbladlogo. Bekijk onze collectie online

Benieuwd naar onze producten?

Een trainingsbroek van Adidas voor dames bestellen bij onze webshop

Bij Ab Geldermans Sport in Beverwijk kun je terecht voor allerlei soorten Adidas-kleding. Door een trainingsbroek van Adidas voor vrouwen te bestellen heb jij een multifunctionele en comfortabele broek. Het is ideaal om mee te sporten, maar ook heerlijk als relaxoutfit. Naast een trainingsbroek voor vrouwen kun je bij ons ook een volledig damestrainingspak van Adidas bestellen. Wil je juist een andere stijl trainingsbroek van Adidas, zoals een Adidas 3 Stripes-broek? We hebben diverse modellen beschikbaar.

Bestel nu jouw broek van Adidas online!

Kies jouw favoriete kleur trainingsbroek van Adidas voor vrouwen om te bestellen in onze webshop. Heb je vragen over de maatvoering of wil je juist graag jouw broek eerst passen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag met alle vragen die je mogelijk hebt. Uiteraard kun je ook altijd langskomen bij onze winkel in Beverwijk. Als je op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur bestelt, is je bestelling morgen al in huis.

You don't have permission to register