Gratis verzending vanaf €70! | Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Zoeken

Image Alt

Nike-trainingspak voor jongens bestellen

✔ Sport én mode

✔ Snelle levering

✔ Producten voor iedereen

Home » Nike-trainingspak voor jongens bestellen

Wil jij een Nike-trainingspak voor jouw jongens bestellen? Ab Geldermans Sport biedt jou diverse trainingspakken van Nike, ook in kindermaten. In ons assortiment vind je veel verschillende kleuren en stijlen Nike-broeken. Zo vind je zeker wel een stijl die je aanspreekt. Bekijk de collectie online!

Benieuwd naar onze producten?

Een stoer Nike-trainingspak voor jongens bestellen bij onze webshop

Willen jouw kinderen graag een trainingspak van Nike? Je kunt eenvoudig een Nike-trainingspak voor jongens bestellen via onze webshop. Deze zijn in verschillende kindermaten beschikbaar. Houdt jouw zoon van voetbal? Je vindt in ons assortiment namelijk ook diverse voetbaltenues. Daarnaast kun je bij ons ook Nike Air Max kopen om te combineren met het trainingspak van jouw kind. Zo heeft jouw kind een complete en leuke outfit van Nike geschikt om mee te sporten, maar ook gewoon als casual outfit.

Bestel nu online voor gratis verzending van jouw trainingspak

Ben jij van plan een Nike-trainingspak voor jongens te bestellen? Bekijk dan de ruime collectie op onze webshop en bestel nu! Heb je vragen over de beschikbare maatvoering? Hiervoor kun je onze maattabel bekijken op de website. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze winkel in Beverwijk. Wanneer je bovendien een bestelling plaatst van meer dan € 50,-, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

You don't have permission to register