Gratis verzending vanaf €70! | Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Zoeken

Image Alt

Airforce Fishtail-parka bestellen

✔ Sport én mode

✔ Snelle levering

✔ Producten voor iedereen

Home » Airforce Fishtail-parka bestellen

Wil jij een Airforce Fishtail-parka bestellen? Dan zit je bij onze webshop zeker goed. Ab Geldersmans Sport in Beverwijk biedt jou namelijk allerlei Airforce-producten in verschillende formaten. Zo kun je bij ons ook een Airforce 4 Pocket-parka bestellen online. In onze webshop verkopen we naast parka’s en andere fashion ook sportartikelen. Wij kunnen jou dus ook helpen aan diverse sportartikelen voor jouw favoriete sport. Bekijk onze collectie online.

Benieuwd naar onze producten?

Een Airforce Fishtail-parka te bestellen in onze webshop

Ben jij van plan om een Airforce Fishtail-parka te bestellen en ben jij benieuwd waar deze jassen van gemaakt zijn? Al onze parka’s zijn gemaakt van katoen en nylon, met een verhouding van ongeveer 64% en 36%. Wij hebben in ons assortiment zowel damesparka’s als herenparka’s beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld de Airforce 4 Pocket-parka die wij beschikbaar hebben. Daarnaast hebben wij ook diverse andere soorten beschikbaar.

Bestel nu jouw Airforce Fishtail-parka vanuit huis

Ben jij op zoek naar een nieuwe jas wil je een Airforce Fishtail-parka bestellen? Bekijk dan nu ons ruime assortiment aan jassen van Airforce en bestel eenvoudig vanuit huis! Weet je niet welke maat je moet bestellen en of wil je liever de jas eerst passen? Neem dan contact op of kom naar onze winkel in Beverwijk.

You don't have permission to register