Gratis verzending vanaf €70! | Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Zoeken

Image Alt

Airforce-parka voor dames bestellen

✔ Sport én mode

✔ Snelle levering

✔ Producten voor iedereen

Home » Airforce-parka voor dames bestellen

Een Airforce-parka voor dames kun je online bestellen bij Ab Geldermans Sport in Beverwijk. Onze jassen zijn er in verschillende formaten. Je bestelt onze Airforce-winterjassen online. In onze webshop verkopen we naast parka’s en andere fashion ook sportartikelen. Zo kun je goed bij ons terecht wanneer je hardloopt, voetbalt of hockeyt.

Benieuwd naar onze producten?

Een Airforce-parka voor dames bestellen in onze webshop

Al onze parka’s zijn gemaakt van katoen en nylon, respectievelijk 64% en 36%. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Je vindt bij ons een dames parka van Airforce in diverse kleuren, zoals (donker)grijs of zwart, maar ook lichtblauw of beigetint. We hebben bovendien verschillende modellen Airforce-parka’s voor dames die je kunt bestellen. Zo hebben we parka’s met vier zakken en met twee zakken. Airforce is niet het enige merk damesjassen dat je bij ons kunt bestellen. Je hebt bij ons immers ook de keuze uit een Goldbergh- of Peuterey-jas.

Bestel nu jouw dames parka vanuit huis

Heb je nog een winterjas nodig en wil je een Airforce-parka van Airforce bestellen voor dames? Neem dan nu een kijkje in ons ruime assortiment aan jassen van Airforce. Als je op zoek bent naar een Airforce-parka voor heren, dan kun je ook bij ons terecht. Weet je niet welke maat je moet bestellen en biedt onze matentabel geen uitsluitsel? Neem dan contact op of kom naar onze winkel in Beverwijk.

You don't have permission to register